DRM Homepage MyDRM productsite DRM Carib

DRM Carib

DRM Carib is een jong en dynamisch bedrijf wat al meer dan acht jaar opereert op Curaçao. Vanuit dit eiland bestrijken wij het gehele Caribische gebied en hebben inmiddels werkzaamheden verricht op tal van de eilanden om ons heen tot aan Zuid Amerika aan toe.

Wij grossieren in kennis, kunde en ervaring op het gebied van ICT infrastruturen, Application Development, VoIP telefonie en het verzorgen van Opleiding en Training. Mede door onze vestiging in Nederland kunnen wij een flexibel product aanbieden en kunnen we gebruik maken van een enorme schat aan ICT kennis en ervaring.

Wij opereren vanuit ons pas gerestaureerde monumentale pand aan de Frederikstraat en zijn door deze centrale ligging in staat om zeer snel ter plaatse te zijn indien onze hulp op locatie gewenst is. Natuurlijk zijn wij in staat om tal van storingen en/of problemen op afstand (remote) op te lossen. Hiertoe loggen wij in op de systemen van onze klanten en zijn daarmee in staat om hulp te bieden.

Om ervoor te zorgen dat de storingen tot een minimum beperkt blijven kunnen wij desgewenst uw netwerk en werkstations op afstand monitoren (24x7) en ingrijpen wanneer een storing zich dreigt voor te doen. Op die manier worden benodigde updates op tijd geinstalleerd, is uw virusscanner altijd up to date en behoren harde schijven die vollopen tot het verleden. Op die manier zijn we in staat om zowel vanuit onze locatie op Curaçao, als ook vanuit onze locatie in Den Helder (NL) uw netwerk te bedienen. Hiertoe is het mogelijk om buiten uw eigen kantoortijden, toch werkzaamheden aan uw netwerk te verrichten zodat u als klant, hiervan absoluut geen hinder zult ondervinden. Dat geeft een zeker en veilig gevoel!

Mocht zich ondanks alles toch een storing voordoen of als u gewoon een vraag heeft, dan kunt u terecht bij onze helpdesk. Ook deze zijn verdeeld over Curaçao en Nederland. Tevens bezitten wij ook een servicepunt op Bonaire en wordt gewerkt aan een vestiging op Sint Maarten.

Kortom, een jong bedrijf, met een schat aan kennis en ervaring dat u graag van dienst is op het gebied van ICT en VoIP telefonie.